دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است.


وبسایت چاشنیک: بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی را با برنج و هم با نان سرو می‌کنند. اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیده‌ی بسیاری طعمی فوق‌العاده دارد.

  • نوع غذا: خورشت
    وعده غذایی: ناهار شام
    زمان پخت : 120دقیقه
    زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی

مواد لازم مناسب برای 6 تا 8 نفر

نخود : یک پیمانه
پیاز : یک کیلوگرم
سیر : یک بوته
گوشت بدون استخوان : 500 گرم
کشک : به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
نعنا داغ : به میزان لازم
گردو خرد شده : به میزان لازم
آب : 2 پیمانه

طرز تهیه

1. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.

2. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.

3. نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.

4. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.

5. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.

6. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.

bartarinha.ir

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *